Domů>Zásady souborů Cookies

Náš e-shop www.planetaholeni.cz, fyzická osoba Ondřej Šefler Dis., IČ: 87030144, se sídlem Osadní 1458/1, Praha 7, 17000, zapsaný v živnostenském rejstříku Úřad městské části Praha 7 (dále jen „správce“) jasně a otevřeně sděluje, jak zpracovává Vaše osobní údaje v souladu s NAŘÍZENÍM EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES, obecné nařízení o ochraně osobních údajů (dále jen jako „GDPR“). Přečtěte si také Zásady ochrany osobních údajů.

 

V zájmu transparentnosti tyto zásady poskytují podrobné informace o tom, jak a kdy používáme soubory cookies.  Na našem webu zpracováváme soubory cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely a v případě Vašeho souhlasu také pro personalizaci reklam.

 

ZÁSADY SOUBORŮ COOKIES

verze 1. účinná dne 25. 5. 2018

 

Co jsou cookies?

 

Cookie je malý textový soubor, který se uloží ve vašem počítači nebo mobilním zařízení a je opět používán během vašich dalších návštěv. Díky cookies si navštívené webové stránky pamatují vaše úkony a nastavení, které jste na nich provedli, takže tyto údaje nemusíte zadávat opakovaně, zlepšují a zjednodušují Vaší návštěvu webu.

 

Jaké cookies používáme?

 

Existují dva typy souborů cookies, trvalé a dočasné (session cookies neboli relační soubory cookies). Trvalé cookies jsou uloženy jako soubor ve vašem počítači nebo mobilním zařízení, a to nejdéle po dobu 12 měsíců. Session cookies jsou uloženy dočasně a zmizí poté, co zavřete prohlížeč. Pokud se přihlásíte k registrovanému účtu, použijeme trvalé soubory cookies například k uložení vámi zvoleného zboží do nákupního košíku. Session cookies používáme, když použijete funkci Filtr produktů a také k tomu, abychom zkontrolovali, jestli jste přihlášeni nebo jestli jste do svého nákupního košíku vložili nějaké zboží.

 

Jaké osobní údaje zpracováváme?

 

Soubory cookies shromažďují informace o používání našich webových stránek. Tyto informace zahrnují typ internetového prohlížeče a operačního systému, který používáte, název domény místa, ze kterého se připojujete (IP adresa), datum, čas a trvání návštěvy, počet návštěv, průměrný čas strávený na našich webových stránkách a stránky, které zobrazujete. Soubor cookies obsahuje také jedinečné identifikační číslo, které identifikuje váš prohlížeč. To nám pomáhá rozpoznat váš prohlížeč, když znovu navštívíte naše webové stránky. Rovněž sledujeme, jak vyhledáváte na našich webových stránkách a jaké zboží si prohlížíte.

 

Účely zpracování osobních údajů

 

Správce může zákonně používat soubory cookies za účelem měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek, neboť jsou zpracovávány na základě oprávněného zájmu správce podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR, není tedy vyžadován Váš souhlas. Data, která shromažďujeme, mohou být také použity pro marketingové účely přímo Vám na míru, k tomu ale potřebujeme Váš souhlas.

 

Jak jsou cookies využívány pro cílení reklamy?

 

K identifikaci produktů, které vás mohou zajímat, můžeme shromažďovat informace o navštívených stránkách nebo o produktech, které jste si zakoupili, abychom mohli prodávat zboží přímo Vám na míru. Spolupracujeme s místy elektronického obchodování, abychom zákazníkům nabízeli cílenou reklamu. Reklamujeme prostřednictvím vlastních bannerů na našich webových stránkách a webových stránkách třetích stran. 

 

Když navštívíte naši webovou stránku, webové stránky třetích stran (například stránky našeho obchodního partnera) nebo kliknete na reklamu našeho e-shopu, vaše webové aktivity mohou být sledovány prostřednictvím souborů cookies. Soubory cookies třetích stran vytvářejí naši obchodní partneři, kteří inzerují naše služby na jiných webových stránkách. Naši marketingoví partneři mohou poskytnout své vlastní soubory cookies k zobrazení personalizovaných reklam, které souvisejí s naším e-shopem.

 

Vaše údaje nikdy neposkytujeme, neprodáváme ani nevyměňujeme s třetími stranami za účelem obchodování.

 

Souhlas s ukládáním cookies v případě personalizace reklam

 

Aktivním zaškrtnutím možnosti „Souhlasím“, která následuje za upozorněním v dolní části webu, znějící následovně: „Provozovatel webu, www.planetaholeni.czOndřej Šefler Dis., IČ: 87030144, se sídlem Osadní 1458/1, Praha 7, 17000, zapsané v živnostenském rejstříku Úřad městské části Praha 7, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely a v případě Vašeho souhlasu také pro personalizaci reklam. Přečtěte si Zásady souborů cookies.“  udělujete souhlas se zpracováním osobních údajů za účelem sbírání údajů o chování návštěvníků na našem webu na dobu, která je uvedena dále u jednotlivých cookies. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to pomocí změny nastavení příslušného internetového prohlížeče. Máte právo kdykoliv odvolat svůj souhlas se zpracováním osobních údajů (čl. 7 odst. 3 GDPR), právo požadovat přístup ke svým osobním údajům (čl. 15 GDPR), právo na jejich opravu (čl. 16 GDPR) nebo výmaz (čl. 17 GDPR), právo na omezení zpracování (čl. 18 GDPR), a vznést námitku proti zpracování (čl. 21 GDPR), máte právo na přenositelnost těchto údajů k jinému správci (čl. 20 GDPR), jakož i právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, máte-li za to, že naše společnost při zpracování osobních údajů postupuje v rozporu s GDPR (čl. 77 GDPR). V případě uplatnění výše uvedených práv se můžete obracet na kontaktní osobu - Ondřej Šefler a na email - o.sefler@gmail.com

 

Kontrola nad soubory cookies

 

Cookies z vašeho počítače nebo mobilního zařízení můžete snadno vymazat pomocí vašeho prohlížeče. Návod, jak zacházet se soubory cookies a jak je odstranit, najdete v „Nápovědě“ svého prohlížeče. Můžete nastavit blokování souborů cookies, nebo že si přejete být informováni pokaždé, když do vašeho počítače nebo mobilního zařízení bude odeslán nový soubor cookies. Dále si můžete nastavit anonymní režim, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu. Vezměte prosím na vědomí, že pokud se rozhodnete blokovat cookies, nebudete moci využívat výhod všech funkcí.

 

Pokud nesmažete soubory cookies ze svého prohlížeče, můžeme tyto údaje použít k těmto účelům:

 

poskytnutí vhodnější reklamy na základě Vašeho zájmu
poskytnutí agregovaných hlášení aktivity reklam inzerentům a webům hostujícím reklamy
poskytnutí webům a majitelům aplikací údaje o tom, jak návštěvníci využívají tyto weby nebo aplikace
detekce a obrana proti podvodu a jiným rizikům, ochrana uživatelů a partnerů
vylepšení našich produktů
Cookies třetích stran

 

Cookies třetích stran používáme ke shromažďování statistických údajů v souhrnné podobě pomocí analytických nástrojů, jako je Google, Google Analytics, Facebook Pixel. V takovém případě se shromážděná data předávají těmto poskytovatelům služeb třetích stran za účelem jejich zpracování. Používáme také inzertní funkce služby Google Analytics a Facebook Pixel. Podrobnosti a možnost, jak se ze služby odhlásit, najdete zde: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/, doplnit pro fb a případně další aplikace. Používáme cookies třetích stran trvalé i dočasné (session cookies). Trvalé cookies jsou uloženy ve vašem počítači nebo mobilním zařízení, a to nejdéle po dobu 24 měsíců.

 

Údaje, které správce získá, mohou být zpřístupněny těmto zpracovatelům:

 

Michal Byrtus, Na Vozovce 268/36, 779 00, Olomouc, IČ: 74464370

 

Případně dalším poskytovatelům zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době správce nevyužívá.

Správce neovládá cookies z webových stránek třetích stran. Třetí strany odpovídají za to, jak fungují jejich cookies a jak jsou zpracovávány osobní údaje.

 

K čemu se cookies používají?

 

Soubory cookies umožňují rozpoznat vaše zařízení, zabezpečit váš přístup na registrovaný účet a náš web obecně a pomáhají nám předkládat vám relevantní reklamy v případě udělení souhlasu.

Kategorie použití
Popis
Ověření
Pokud jste přihlášení na e-shop, soubory cookies nám pomáhají ukazovat vám ty pravé informace a přizpůsobit vaše prostředí.
Zabezpečení
Soubory cookies používáme jako podporu funkcí zabezpečení a za účelem zjištění neoprávněné aktivity. 
Preference, funkce a služby
Soubory cookies nám také sdělují, jaké zboží preferujete a jaké jsou vaše oblíbené produkty. Také vám mohou usnadnit vyplňování formulářů na e-shopu. 
Reklama
Soubory cookies používáme k tomu, abychom vám zobrazovali relevantní reklamy na webu e-shopu i mimo něj. Soubor cookies můžeme použít také k tomu, abychom zjistili, zda lidé, kteří viděli určitou reklamu, později navštívili stránku inzerenta a provedli tam nějakou akci (např. stáhli dokument nebo uskutečnili nákup). Podobně i naši partneři mohou použít soubory cookies k tomu, aby zjistili, zda jsme reklamu zobrazili a jak si vedla, nebo aby nám poskytli informace o tom, jak na reklamy reagujete. Také můžeme spolupracovat s našimi partnery za tím účelem, abychom vám zobrazili reklamu na webu ….. i mimo něj, jako například poté, co navštívíte stránky či aplikaci partnera.
Výkon, statistika a výzkum
Soubory cookies nám pomáhají zjistit, jak náš web funguje v různých lokalitách. Také používáme soubory cookies za účelem pochopení, zlepšení a provádění výzkumu produktů, funkcí a služeb, včetně vašich přístupů na e-shop z jiných webů, aplikací či zařízení, jako jsou váš pracovní počítač či vaše mobilní zařízení.


Tabulka souborů cookies

 

Pro správný chod našeho webu a reklamních produktů používáme různé typy souborů cookies. Soubory cookies třetích stran pocházejí z reklam jiných webů a sledují vaše používání webu pro marketingové účely. Tyto údaje budou aktualizovány. K uplynutí doby užití souborů cookies dojde buď na základě rotace nebo se počítá od posledního dne, kdy uživatel interreagoval s webovou stránkou.

 

 

Na našich stránkách využíváme následující soubory cookie:

 

Vydavatel/Název cookie              Typ                      Trvanlivost

 

Facebook                         Tracking, Konverzní               persistent

AdWords                       Tracking, Remarketing               90 dní

Google Analytics              Analytical, Tracking                persistent

Heuréka                         Tracking, Konverzní                persistent

Zboží                             Tracking, Konverzní                persistent

Máte nápad, připomínku či vzkaz? Napište nám!

facebook Planetaholení.cz

Luxusní pera od renomovaných výrobců. Samolepky na zeď promění daný prostor k nepoznání a dodají mu originalitu. Planetanábytku.cz - značkový nábytek se slevou až 30%. Pěkné koupelny do každého domu a bytu. Kupte si zahradní nábytek online. Luxusní a kvalitní nože pro každého. Nabízíme zlaté a stříbrné šperky s diamanty. Vše za skvělé ceny! Chirurgická ocel a piercing za super ceny. Krásné ocelové šperky, které dotvoří Vaši osobnost.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

Kvalitní elektronika, baterie, akumulátory a adaptéry za bezkonkurenční ceny. Jízdní kola za super ceny.

Reuzel balzám na vousy

Reuzel

Reuzel balzám na vousy

Cena: 360,00 Kč

koupit

Razor Master Pekka, mýdlo na holení

Razor Master

Razor Master Pekka, mýdlo na holení

Cena: 310,00 Kč

koupit

Morgans Gentlemens vlasový krém

Morgans

Morgans Gentlemens vlasový krém

Cena: 390,00 Kč

koupit

Captain Fawcett Ricki Hall, olej na vousy 50 ml

Captain Fawcett

Captain Fawcett Ricki Hall, olej na vousy 50 ml

Cena: 1 090,00 Kč

koupit

Captain Fawcett Ricki Hall, toaletní voda

Captain Fawcett

Captain Fawcett Ricki Hall, toaletní voda

Cena: 2 000,00 Kč

koupit

Captain Fawcett Ricki Hall, sada na vousy

Captain Fawcett

Captain Fawcett Ricki Hall, sada na vousy

Cena: 1 449,00 Kč

koupit

Captain Fawcett Tweed toaletní taška

Captain Fawcett

Captain Fawcett Tweed toaletní taška

Cena: 1 190,00 Kč

koupit

Proraso Sandalwood sada na holení

Proraso

Proraso Sandalwood sada na holení

Cena: 650,00 Kč

koupit

Hans Baier Laminated Wood Red Stripe Pure Badger

Hans Baier Exc.

Hans Baier Laminated Wood Red Stripe Pure Badger

Cena: 660,00 Kč

koupit

Wüsthof nůžky na vousy a knír

Wüsthof

Wüsthof nůžky na vousy a knír

Cena: 590,00 Kč

koupit

Ralf Aust 6/8 Snakewood

Ralf Aust

Ralf Aust 6/8 Snakewood

Cena: 5 380,00 Kč

koupit

Suavecito Oscuro toaletní voda

Suavecito

Suavecito Oscuro toaletní voda

Cena: 1 800,00 Kč

koupit

Golden Beards Arctic olej na vousy

Golden Beards

Golden Beards Arctic olej na vousy

Cena: 440,00 Kč

koupit

Osma Tradition N°1, sada na holení

Osma Laboratoires

Osma Tradition N°1, sada na holení

Cena: 2 660,00 Kč

koupit

Captain Fawcet The Million Dollar, olej na vousy

Captain Fawcett

Captain Fawcet The Million Dollar, olej na vousy

Cena: 1 190,00 Kč

koupit

Apothecary87 Muskoka, balzám na vousy

Apothecary87

Apothecary87 Muskoka, balzám na vousy

Cena: 540,00 Kč

koupit

Hans Baier Black Silvertip

Hans Baier Exc.

Hans Baier Black Silvertip

Cena: 1 120,00 Kč

koupit

Golden Beards Surtic olej na vousy

Golden Beards

Golden Beards Surtic olej na vousy

Cena: 440,00 Kč

koupit

Captain Fawcett Barberism, olej na vousy 50 ml

Captain Fawcett

Captain Fawcett Barberism, olej na vousy 50 ml

Cena: 1 090,00 Kč

koupit

Mühle Rytmo Ash holicí strojek

Mühle

Mühle Rytmo Ash holicí strojek

Cena: 1 020,00 Kč

koupit

Erbario Toscano Černý pepř dárková sada

Erbario Toscano

Erbario Toscano Černý pepř dárková sada

Cena: 1 090,00 Kč

koupit

Mühle Rytmo Mint Black Fibre

Mühle

Mühle Rytmo Mint Black Fibre

Cena: 860,00 Kč

koupit

Mühle Stylo African Blackwood

Mühle

Mühle Stylo African Blackwood

Cena: 5 400,00 Kč

koupit

Geo F. Trumper Almond, krém na holení

Geo F. Trumper

Geo F. Trumper Almond, krém na holení

Cena: 500,00 Kč

koupit

Mühle Rytmo Ash Pure Badger

Mühle

Mühle Rytmo Ash Pure Badger

Cena: 870,00 Kč

koupit

Merkur 46 002, cestovní holicí strojek

Merkur Solingen

Merkur 46 002, cestovní holicí strojek

Cena: 1 450,00 Kč

koupit

Proraso Sandalwood pěna na holení

Proraso

Proraso Sandalwood pěna na holení

Cena: 160,00 Kč

koupit

Bluebeards Revenge toaletní voda 100 ml

The Bluebeards Revenge

Bluebeards Revenge toaletní voda 100 ml

Cena: 690,00 Kč

koupit

Bluebeards Revenge Pure Badger

The Bluebeards Revenge

Bluebeards Revenge Pure Badger

Cena: 890,00 Kč

koupit

Bluebeards Revenge Vanguard Brush

The Bluebeards Revenge

Bluebeards Revenge Vanguard Brush

Cena: 690,00 Kč

koupit

Mr. Natty vosk na knír

Mr. Natty

Mr. Natty vosk na knír

Cena: 350,00 Kč

koupit

Mr. Natty Hirsute Rogue dárková sada

Mr. Natty

Mr. Natty Hirsute Rogue dárková sada

Cena: 1 540,00 Kč

koupit

Taylor of Old Bond Street Styptic Pencil kamenec

Taylor of Old Bond Street

Taylor of Old Bond Street Styptic Pencil kamenec

Cena: 110,00 Kč

koupit

Thiers Issard obtahovací řemen s rukojetí

Thiers Issard

Thiers Issard obtahovací řemen s rukojetí

Cena: 1 960,00 Kč

koupit

Proraso ručník 50 x 90 cm

Proraso

Proraso ručník 50 x 90 cm

Cena: 640,00 Kč

koupit

Hans Kniebes kožená toaletní taška 7720

Hans Kniebes

Hans Kniebes kožená toaletní taška 7720

Cena: 2 020,00 Kč

koupit

Keltic Krew Voyager, balzám na vousy

Keltic Krew

Keltic Krew Voyager, balzám na vousy

Cena: 400,00 Kč

koupit

Mühle Styptic Pencil kamenec

Mühle

Mühle Styptic Pencil kamenec

Cena: 160,00 Kč

koupit

Bluebeards Revenge Claymore břitva

The Bluebeards Revenge

Bluebeards Revenge Claymore břitva

Cena: 5 170,00 Kč

koupit

Bluebeards Revenge Cutlass

The Bluebeards Revenge

Bluebeards Revenge Cutlass

Cena: 1 200,00 Kč

koupit
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte Další informace